alice stenneberg voor rebalancing en yoga

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Rebalancing > Reacties op de sessies

“Rebalancing is voor mij: op een zachte en respectvolle manier een reis naar binnen maken en daar opnieuw ontdekken waar ik voor sta en wie ik in werkelijkheid ben. Elke reis die ik maak is uniek en draagt bij steeds dichter bij mijn kern te komen.”

“De sessies geven me elke keer precies wat ik nodig heb.”

“Alice creëert een hele vertrouwde plek waar ik de veiligheid, het vertrouwen, de rust en de openheid kan vinden om thuis te komen bij mezelf.”

" De sessies Rebalancing helpen mij contact te maken met plekken in mijn lichaam, waar zich gevoelens hebben opgeslagen die door ervaringen in mijn leven ontstaan zijn. "

" Het is soms zwaar, maar door te luisteren naar wat mijn eigen lichaam mij wil vertellen, kan ik patronen, die mij geen goed doen in mijn dagelijks leven, doorbreken. Ook leer ik waar in mijn lichaam mijn kracht zich bevindt en kan ik proberen daar vaker een beroep op te doen. "

“Ik leer om met mijn gevoel te luisteren naar woede, angst, verdriet, pijn of spanning en ik ontdek op een zachte manier wat zij mij willen vertellen en waar mijn grenzen liggen.
Ook leer ik waar in mijn lichaam mijn kracht zich bevindt en kan ik daar vaker een beroep op doen.”


<< ga terug

ontwerp WEBgems ...